Thuis

Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

DONGGUAN RUICHEN DIE CO., LTD VERZEGELEN.

 

 

 

      Rui Chen die Co., Ltd verzegelen werd gebouwd in 2006, nu zijn er meer dan 200 personeelsleden. Het bedrijf heeft twee takken in Guangdong en Jiangxi, zijn zij Dongguan Rui Chen Verzegelend Co., Ltd en Shangrao Rui die Chen Co., Ltd verzegelen. Wij produceren hoofdzakelijk rubbero-ringen.

China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

      Ons bedrijf streeft naar het voldoen aan van de behoeften van klanten, ondertussen, wij heeft goed geloof, houdt een contact en verzekert de kwaliteit van producten. Indien nodig zullen wij klanten bijstaan om het relevante ontwerp (zoals vormontwikkeling) te doen, opslaand middelen in de ontwikkeling van nieuwe producten, verkorten de ontwikkelingscyclus, verminderen de potentiële mislukking. Zo hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Nu hebben wij bijna 200 klanten (krijg rubberproducten) die in binnen- en buitenland beroemd zijn.

 

      In 2009, het bedrijf zijn Ondernemingsresource Van plan zijnd (ERP)-systeem lanceerde om productie planning, levering, kwaliteitsstatistieken en analyse, enz. te controleren, de controle tijdens al proces en klantenservice verder te verbeteren.

      In 2006, werden het Rubber van Dongguan Chashan Ruichen & de Hardwarefabriek opgericht door een team dat jaren van de industrieervaring heeft. In 2013, onderneming officieel anders genoemd als Dongguan Rui die Chen Co., Ltd verzegelen.

      De belangrijkste taak van het bedrijf is de ontwikkeling van binnenlandse en buitenlandse markten, nu hebben wij een hoogstaand en professioneel verkoopteam. Met de snelle ontwikkeling van netwerk, houdt ons bedrijf tempo met The Times。 Op basis van het originele traditionele verkoopmodel, voegen wij ook de netwerkbevordering toe. Bijvoorbeeld, Gemaakt in China, Alibaba (Internationale post en de post van China) en het openbare aantal van WeChat. Zodat wij in aanraking met onze klanten en potentiële klanten kunnen gemakshalve worden. Bovendien draagt het bedrijf een deel van de taken van de fabrieksproductie.

       De era in de verandering, maar de geest van richen onveranderd, zullen wij blijven de geest, uiterst hard en bitter, de eerlijkheid en het geloof bevestigen en bevorderen en werkelijk praktisch.

        Shangrao Rui die Chen Co., Ltd verzegelen. Gebouwd in 2011, geïnvesteerd door DongGuan ChaShan RuiChen Rubber & Hardware wordt de Fabriek, gevestigd in HeKou-Stad, YanShan-Provincie, JiangXi-Provincie, behandelt een gebied van 50 acres.

China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

      Als belangrijkste productiebasis (opbrengs rubberballen, rubberpakkingen) van Rui Chen, naast een schoon productiemilieu, hebben wij ook hydraulisch, mengend, testend en ander productiemateriaal en een talententeam vooruitgegaan die, goederenmanagement en toewijding bekwaam zijn. Wij leiden het bedrijf door 8S-norm, bevorder actief de tenuitvoerlegging van ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en projectwet. Wij zetten ook een systeem op drie niveaus van het beheersnetwerk van kwaliteit, programma en veiligheid op, die het beheer van ondernemingen versterken.

        De laatste jaren, is het bedrijf gesteund door ShangRao gemeentelijke overheid en genoten volledig van alle preferentieel beleid voor economische ontwikkelingsstreek. Wij zullen altijd „beste kwaliteit, de beste dienst“ als onze opdracht, vergen en zullen vooruitgang samen met u, harmonie en wederzijdse winst boeken!

 

China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Dongguan Ruichen die Co., Ltd verzegelen.

China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

       Het Rubber van Dongguanruichen & de Hardwarefabriek worden gevestigd in Chashan-Stad, Dongguan-Stad, werd het bedrijf opgericht in 2006 en tewerkstelt momenteel bijna 200 mensen, heeft het bedrijf hydraulisch materiaal vooruitgegaan, mengt materiaal, het testen materiaal, en in 2009 zijn Ondernemingsresource Van plan zijnd (ERP)-Systeem gelanceerd om ervoor te zorgen dat het productieproces van voltooiing, leveringsbereik, kwaliteitsstatistieken en analyse, en klantenservice dat door laatste van verbetering moet worden beheerd.

       De belangrijkste productie plant in O-ringen, pakkingen en andere speciale delen, elektronika, autodelen, pneumatische componenten, speelgoed, handmachines, computers en andere industrieën. Dit is een betrouwbaar bedrijf dat door ISO09001 en ISO/TS16949 is goedgekeurd. De fabriek heeft een stabiele behulpzame verhouding op lange termijn met vele bekende vervaardiging, tegelijkertijd, het helpt de klanten verwante ontwerpen (zoals vormontwikkeling), maken voor het opslaan van diverse middelen in het ontwikkelen van nieuwe producten en de ontwikkelingscyclus verkorten voor het creëren van meer waarde voor klanten gevestigd, heeft het de klanten, vertrouwen gewonnen en meer dan 100 cliënten gehad die in binnen- en buitenland beroemd zijn.
         
 

Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : ORK

Aantal werknemers : 150~300

Jaarlijkse omzet : 15000000-30000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Certificaten